Opeta verkossa

Edisty 2.0

Edisty on työkalu verkkokoulutusten tekijälle. Edisty sopii sekä aloittelijoille, raskaan sarjan kouluttajille että oppilaitoksille.

Edistä osaamista

 

Edisty toimii kaikilla laitteilla

Moderni oppimisympäristö on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu onnistuu mobiilisti, tieto ja osaaminen on aina kätesi ulottuvilla.

 

Helppo käyttää

Kurssien luominen on tehty teknisesti niin helpoksi, kuin mahdollista. Tutustu ilmaiseen kurssiimme, jossa näytetään, kuinka kurssin rakenne luodaan minuuteissa.

 

Skaalautuu loputtomasti

Opetusmateriaalin, kokonaisen kurssin tai sen osan paikkaa voi vaihtaa tai monistaa. Jopa kokonaisen oppimisympäristön voi monistaa irralliseksi saarekkeekseen. 

Työelämän vaatimukset muuttuvat niin nopeasti, että vauhti edellyttää elinikäistä oppimista.

Visualisoinnin voimaa

Kuvat, taulukot ja animaatiot ovat visualisoinnin keinoja esittää tietoa tai tiedon sisältöä ja suhteita.  Abstraktin datan saattaminen visualiseen muotoon auttaa käyttäjää havaitsemaan ja ymmärtämään tietoa. Mutta se ei yksin riitä. 

Hyvä typografia, visuaaliset hierarkiat, katseen ohjaaminen ja monipuolinen rikastaminen tekevät opiskelusta miellyttävää ja myös tehokkaampaa. Kaikki tämä on osa Edisty-palvelua. Asennukseen kuuluu markkinoiden kehittynein sivunrakentaja, jolla aineiston visualisointi ei edellytä lainkaan koodausosaamista.

Panostimme helppouteen

Edisty on suunniteltu kaikilta osin niin helppokäyttöiseksi, kuin osasimme. Sekä opettajan että oppilaan käyttöliittymät ovat mutkattomat ja selkeät. Lisäksi Edisty on helppo hankkia ja asentaa. Me pidämme huolen ylläpidosta, kuten huollosta, varmuuskopioinnista ja säännöllisistä päivityksistä. Tutkimme jatkuvasti, miten voimme kehittää sitä lisää.

Ilkka Kumpunen, Timehouse

Myy kurssisi verkossa

Perusasennukseen kuuluu verkkokauppa ja käyttäjä voidaan ohjata jokaiseen kurssiin kassan kautta. Myös ammattimainen opetus on mahdollista liittämällä kurssiin vahva tunnistautuminen joko oppilaitoksen omilla rajapinnoilla tai pankkitunnuksin.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Vieritä ylös